logo

Notícies

Presentació del llibre artesans d’ofici

Ahir es va presentar conjuntament amb el Conseller d’Economia, Miquel Company, i diversos directius d’ARTEME el llibre que s’ha editat per donar a coneixer els artesans d’ofici menorquins.
Llegir més

Xavier Monclús guardonat en els premis JORGC 2018

El Col·legi de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya ha lliurat els premis JORGC 2018. Aquests guardons, creats l’any 2007, són un reconeixement a les trajectòries individuals d’aquells professionals que s’han convertit en un referent per a tot el col·lectiu.
Llegir més

L’artesania de Menorca a la Fira World Travel Market de Londres

Del 2 al 7 de novembre la Fundació Foment de Turisme de Menorca va assistir a la World Travel Market a Londres , una de les fires turístiques més importants, on la artesania també va tenir un paper destacat en aquesta edició. I és que gràcies a l’acord de col•laboració signat entre la FFTM i l’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca – ARTEME, la FFTM va dedicar un espai de l’estand de Meno
Llegir més

Quarta edició de la guia artesans d’ofici de Menorca

Vint-i-nou artesans participen en la quarta edició de la guia artesans d’ oficis de Menorca amb format online. ARTEME ha actualitzat la guia d’artesans de Menorca, realitzant una quarta edició, per seguir incrementant la promoció dels artesans d’ofici de Menorca, i el seu posicionament en el mercat, aquesta acció està en marcada dins el conveni de col•laboració entre el Consell Insular de Menorca de
Llegir més

Reedició del Pack promocional “Joia de Menorca”

Les activitats realitzades pel grup de joiers integrants a ARTEME està cobrant cada vegada més força. La feina feta per donar a conèixer l’ofici de joier artesà es valora molt positivament per part de l’Associació, així com el suport obtingut per part del Consell Insular de Menorca amb aquesta iniciativa.
Llegir més