logo

Notícies

Jornades “Oficis Antics, Oficis de Futur” (12 i 13 d’abril)

A partir d’avui, s’obren les inscripcions a les Jornades d’Oficis Artesans “Oficis antics, oficis de futur”, que se celebraran els dies 12 i 13 d’abril a Ciutadella i es Mercadal, poden apuntar-se a través de la web del Centre Artesanal de Menorca.
Llegir més

“Joia de Menorca” a la ITB 2019 de Berlín

L’artesania menorquina es fa visible a les fires turístiques: FITUR i ITB
Llegir més

Presentació del llibre artesans d’ofici

Ahir es va presentar conjuntament amb el Conseller d’Economia, Miquel Company, i diversos directius d’ARTEME el llibre que s’ha editat per donar a coneixer els artesans d’ofici menorquins.
Llegir més

Xavier Monclús guardonat en els premis JORGC 2018

El Col·legi de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya ha lliurat els premis JORGC 2018. Aquests guardons, creats l’any 2007, són un reconeixement a les trajectòries individuals d’aquells professionals que s’han convertit en un referent per a tot el col·lectiu.
Llegir més

L’artesania de Menorca a la Fira World Travel Market de Londres

Del 2 al 7 de novembre la Fundació Foment de Turisme de Menorca va assistir a la World Travel Market a Londres , una de les fires turístiques més importants, on la artesania també va tenir un paper destacat en aquesta edició. I és que gràcies a l’acord de col•laboració signat entre la FFTM i l’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca – ARTEME, la FFTM va dedicar un espai de l’estand de Meno
Llegir més