logo

Notícies

Pack promocional “Joia de Menorca”

Els joiers artesans de Menorca s’organitzen per donar una imatge conjunta de marca per promocionar les seves creacions. ARTEME ha creat un paquet informatiu per donar a conèixer els joiers menorquins baix la marca “Joia de Menorca” que disposen de la carta d’artesà, mestre artesà o document de qualificació artesanal.  I que realitzen la contrastació que estableix la llei d’objectes fabricats amb metal
Llegir més

Exposició “Joia de Menorca” al Centre Artesanal

El proper dia 13 de juliol un grup joiers artesans integrants dins ARTEME presenta l’ exposició “Joia de Menorca”, al Centre Artesanal de Menorca. Com ja es costum, es presenta cada estiu l’exposició a Es Mercadal perquè el públic local menorquí i visitant puguin apreciar les novetats que els joiers menorquins han creat darrerament.
Llegir més

Vídeos promocionals dels artesans d’ofici de Menorca

L’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca, ARTEME, adheria a PIME Menorca, ha realitzat un conjunt de vídeos per donar a conèixer els artesans d’ofici de Menorca d’una forma diferent, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca. S’ha elaborat un breu documental en el qual han  col·laborat devuit artesans de Menorca, que exerceixen aquesta professió de forma activa,  explicant què é
Llegir més

ARTEME presenta al Centre Artesanal de Menorca una nova edició de l’exposició “Joia de Menorca”

El proper 4 d´agost es presenta JOIA DE MENORCA, al Centre Artesanal de Menorca. Organitzat per ARTEME, Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca integrada a PIME Menorca, aquest projecte es du endavant amb el suport del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca.
Llegir més

Exposició Joia de Menorca a Girona

Del 12 de març al 2 d’abril de 2016, es durà a terme una exposició de joieria contemporània a la botiga-taller Montserrat Lacomba-Mar de Color Roca a Girona per donar a coneixia la marca Joia de Menorca.
Llegir més